Okulumuz Hakkında

Gümüşdere Anaokulu
ESENTEPE MAH. ESENTEPE 20. SK. GÜMÜŞ DERE ILKOKUKU BLOK NO 1 EDREMİT / VAN
04325020758
0
https://gumusdereao.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Edremit Gümüşdere Anaokulu´nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren,Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlayan,çocuk haklarını gözeten,yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Edremit Gümüşdere Anaokulu´nun misyonu; Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak çocuklarımızın beden, zihin ve duygu gelişimini destekleyerek güzel alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula en donanımlı şekilde hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için fırsat eşitliği sağlayarak ortak bir yetiştirme ortamı yaratmaktır. Aynı zamanda çevreyle barışık kendine güvenen sosyal ve dışa dönük bireyler yetiştirmek, çevreyi ve doğayı koruyan, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda milli değerlere sahip, kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Öğretmen :5
Öğrenci :80
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

NORMAL ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

8.30-13.30

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

VAN MERKEZİNDEN KALKAN ESKİ TOKİ-KİRACILAR TOKİ MİNİBÜSLERİ VE 131 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İl merkezine 20km uzaklıkta Edremit ilçe merkezine ise 7 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Dilimizin Zenginlikleri Projesi KitapVan Projesi